Organisatie

Ervaren en betrokken

Rosmalen Gerechtsdeurwaarders handelend onder de naam Vaessen Gerechtsdeurwaarders is al meer dan honderd jaar actief en daardoor een begrip in Sittard en omgeving. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een modern en volledig geautomatiseerd kantoor.

Onze medewerkers – onder wie gerechtsdeurwaarders, toegevoegd gerechtsdeurwaarders, juristen, huurspecialisten en incassomedewerkers – werken resultaatgericht en gedreven aan uw opdracht. Door de combinatie van opleidingen en jarenlange praktijkervaring vinden wij voor nagenoeg elk juridisch probleem een oplossing. Onze opdrachtgevers bestaan uit het midden- en kleinbedrijf, de (semi-)overheid, woningstichtingen, advocatuur, incassobureau’s en particulieren. Wij maken gebruik van een landelijk netwerk van gerechtsdeurwaarderskantoren waardoor wij met betrekking tot het incasseren van uw vorderingen en onze ambtelijke werkzaamheden een landelijke dekking hebben weten te realiseren. U vindt in ons dus één aanspreekpunt voor heel Nederland.

Werken bij

Werken bij Rosmalen Gerechtsdeurwaarders betekent werken bij een bedrijf met hart voor de zaak én voor de medewerkers. Spreekt dit je aan? Wij groeien nog steeds. Je mag dus altijd een open sollicitatie sturen.

Je kunt jouw open sollicitatie met je CV sturen naar:

Rosmalen Gerechtsdeurwaarders
Postbus 246
6130 AE Sittard

Of mailen naar:
hrm@rosmalendeurw.nl
t.a.v. Anka van der Sanden

Historie

In 1903 is Pieter Hubertus Vaessen benoemd als gerechtsdeurwaarder in Sittard. In navolging van zijn opa en vader ging ook Frank Vaessen het vak in. In 2009 is Frank Vaessen gedefungeerd. Vanaf 2008 maakt Vaessen Gerechtsdeurwaarders deel uit van Rosmalen Gerechtsdeurwaarders Groep.

Kwaliteit

Een gerechtsdeurwaarder moet voldoen aan de kwaliteitsnormen die staan omschreven in de Gerechtsdeurwaarderswet van 2001. Er worden hoge eisen gesteld aan de gerechtsdeurwaarders met betrekking tot onpartijdigheid, geheimhouding, informatieplicht, scholing en tuchtrecht. Bij de Kamer voor Gerechtsdeurwaarders, onderdeel van de Rechtbank Amsterdam, kunnen klachten over gerechtsdeurwaarders worden ingediend. Het Bureau Financieel Toezicht houdt, als onafhankelijke instantie, toezicht op de cliëntengelden van gerechtsdeurwaarders.