Rosmalen Gerechtsdeurwaarders 50 jaar, tijd voor feest!

9 oktober 2021 vierden wij met de Rosmalen Gerechtsdeurwaarders Groep het 50-jarig jubileum van ons kantoor in Breda. Dit knalfeest vond plaats op een prachtige locatie: het Evoluon te Eindhoven. Onder het genot van een hapje en een drankje keken we terug op de afgelopen 50 jaar. Het was een mooie dag, met een goed gevuld programma.

In de middag werden spellen gespeeld en directrice Mariëtte Langes maakte van de gelegenheid gebruik om de aanwezigen kort toe te spreken. In haar toespraak benadrukte ze hoe het belangrijk het is dat we dit jubileum samen hebben behaald en ook samen verder gaan naar het volgende jubileum.

Na het barbecuebuffet was de beurt aan de medewerkers om op hun beurt de directie en aandeelhouders te verassen. Het personeel had gezorgd voor een uniek cadeau dat nog lang herinnerd zal worden: een speciale videoclip die is opgenomen op onze beide kantoren. De reactie op het eindresultaat was mooi om te zien.

Na een groepsfoto in de najaarszon werd de dag afgesloten met een feest waarbij de voetjes van de vloer konden. Er was gezorgd voor een DJ en een zangeres waar iedereen nog goed van heeft genoten.

Ook Wil Rosmalen, de oprichter van Rosmalen Gerechtsdeurwaarders nam nog kort het woord. In een terugblik benoemde hij dat hij, bij de oprichting van ons bedrijf in 1971, nooit had verwacht dat Rosmalen Gerechtsdeurwaarders zou worden wat het nu is. Daarvoor bedankte hij iedereen in zijn prachtige toespraak.

Wij willen graag iedereen bedanken die – ieder op zijn eigen manier – heeft bijgedragen aan 50 jaar Rosmalen Gerechtsdeurwaarders. Met dit mooie jubileumfeest vers in het geheugen spitsen we ons op de toekomt. Samen gaan we ervoor!